Premii și mențiuni obținute la CONCURSUL DE CREAȚIE LOCAL CU PARTICIPARE JUDEȚEANĂ ,,Credința văzută prin ochii lui Eminescu”

Mai mulți elevi ai școlii noastre au participat la concursul de creație ,,Credința văzută prin ochii lui Eminescu”, ediția a II-a.

La faza zonală s-au remarcat:

Vodă Alexia, clasa a VI-a A, Premiul I, secțiunea Eseu;

Vornicu Alesia, clasa a VII-a A, premiul al II-lea, secțiunea Eseu;

Popoviciu Maia, clasa a VIII-a A, premiul al III-lea, secțiunea Eseu.

La secțiunea Interpretare s-a evidențiat Șerban Amalia, clasa a IV-a, obținând premiul al II-lea.

La secțiunea Desen s-au remarcat Șerban Amalia, clasa a IV-a, premiul I; Cotora Bianca, clasa a IV-a A, premiul al II-lea; Șincu Vlad, clasa a V-a A, premiul al III-lea.

La etapa județeană s-au obținut următoarele premii și mențiuni:

La secțiunea Eseu, Premiul I i-a revenit elevei Vodă Alexia, clasa a VI-a A, coordonată de prof. Fodor Daniela și prof. Pintilie Gențiana. Mențiuni au obținut elevele: Vornicu Alesia, clasa a VII-a A, coordonată de prof. Buda Georgeta și prof. Pintilie Gențiana; Popoviciu Maia, clasa a VIII-a A, îndrumată de prof. Fodor Daniela și prof. Pintilie Gențiana.

La secțiunea Desen, eleva Cotorca Bianca din clasa a IV-a A, coordonată de prof. Furnea Daliana, a obținut mențiune. Elevul Șincu Vlad din clasa a V-a A a obținut mențiune și a fost coordonat de prof. Ignat Claudia.

Marele Premiu la secțiunea Desen l-a obținut eleva Șerban Amalia din clasa a IV-a A, coordonată de prof. Furnea Daliana.

Felicitări tuturor!

prof. Fodor Daniela